Schoonmaak in Venlo?

Of het nu gaat om schoonmaak van een kantoorgebouw, appartementencomplex, winkel of een zorginstelling in Venlo en omgeving! Engelen Facility BV verzorgt een grondige en perfecte schoonmaak. Maar wij kunnen u ook helpen met de schoonmaak na een verbouwing of oplevering.

Wilt u een grondige grote Schoonmaak van uw kantoorgebouw, appartementencomplex, winkel of een zorginstelling in Venlo? Bij Engelen Facility BV bent u aan het juiste adres.

Onze Schoonmaakteams:

Onze goed opgeleide schoonmaak experts uit Venlo hebben geleerd hoe ze uw kantoorgebouw, appartementencomplex, winkel of een zorginstelling optimaal schoon krijgen. Alle zo goed als mogelijk milieu geselecteerde middelen en materialen nemen zij mee naar u toe.

Meer dan alleen schoonmaak in Venlo

Schoonmaak VenloWij verzorgen behalve schoonmaak diensten in Venlo ook:

Glasbewassing en gevelreining
Zorg- en voedselindustrie
Specialistisch
Kunstwerken en monumenten
24/7 Calamiteitenservice

Waarom kiezen voor Engelen Facility BV

Engelen Facility BV is een echt schoonmaak familiebedrijf uit Venlo dat vanuit haar oorsprong sterk geworteld is in het zuiden van Nederland en welke zich heeft gespecialiseerd in het schoonmaakonderhoud van gebouwen en objecten. Wij hebben de ambitie om u de beste service te bieden tegen het meest gunstige tarief. Wij denken graag mee met onze klanten en maken ook van uw bedrijf of instelling een prettige maar vooral gezonde omgeving. Wij verzorgen grote en kleine schoonmaakdiensten. Dat doen wij zonder het milieu of de gezondheid te belasten.

Engelen Facility BV kent een zeer concurrerende tariefstructuur. De hoge kwaliteit tegen lage kosten maken we mogelijk door onze korte werklijnen en de inzet van goed opgeleide en ervaren medewerkers met een bijzondere passie voor vakmanschap. Zij beschikken over de meest moderne apparatuur, materialen en werken volgens vaste voorschriften en checklists. Mede door hun vakmanschap voldoet onze onderneming aan de strenge eisen op gebied van milieu, arbozorg, kwaliteit en serviceverlening.

Onze kernboodschap luidt: schoonmaken is mensenwerk, maar vooral vakwerk.

Engelen Facility BV gaat deze uitdaging aan en is lid van brancheorganisatie SCHOONMAKEND NEDERLAND voorheen OSB. Schoonmaak- en glazenwassersbedrijven die lid zijn van Schoonmakend Nederland, werken volgens extra eisen op wettelijke regels. Zij hebben het OSB-Keurmerk dat kwaliteit en financiële betrouwbaarheid uitstraalt. Deze bedrijven gaan netjes om met dienstverlening, personeel en administratie. Een bedrijf met OSB-Keurmerk is betrouwbaar en professioneel. Een herkenbaar keurmerk helpt opdrachtgevers en de rest van Nederland kwaliteit bij schoonmaak- en glazenwassersbedrijven te herkennen.