Bouw/Opleveringsschoonmaak

De oplevering van een bedrijfshal, kantoorpand of woning  is altijd een belangrijke mijlpaal. Het is echter een illusie dat u nadat de bouwwerkzaamheden afgerond zijn uw pand gelijk kunt betrekken. Wanneer u de opleveringsschoonmaak laat uitvoeren door Engelen Facility BV, weet u zeker dat u een brandschoon pand gebruiksklaar kunt opleveren.  Het kan daarbij gaan om de schoonmaak na oplevering van nieuwbouw of na renovatie van bestaande bouw. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en goed opgeleid en gekwalificeerd personeel. U kunt de schoonmaak bij oplevering dus met een gerust hart volledig aan ons overlaten. Wij voeren de opleveringsschoonmaak uit volgens de strikte richtlijnen van het bouwcontract of de eisen van de opdrachtgever

Dieptereiniging

Uw keuken en sanitaire ruimten worden iedere dag intensief gebruikt en schoongemaakt. Maar hoe goed de ruimtes ook worden schoongemaakt, de niet zichtbare en moeilijk bereikbare plaatsen komen meestal onvoldoende tot niet aan bod. Onze schoonmaakspecialisten reinigen ook de minder zichtbare delen van uw keuken of sanitaire ruimte grondig. Denkt u hierbij aan het ontdoen van opgebouwde, niet altijd zichtbare verontreiniging zoals: zeepresten maar ook kalkafzetting en bacteriën die zich voornamelijk in de voegen en op het tegelwerk hebben genesteld.

Indien noodzakelijk worden ook de voegen en tegelwanden hersteld  en kitnaden vervangen. We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Reiniging luchtbehandelingssystemen en kanalen.

Een gezond binnenklimaat is belangrijk voor het comfort en de productiviteit van de mensen die zich er bevinden.  Het functioneren van een luchtbehandelingssystemen valt of staat bij het onderhoud. Wij kunnen u ondersteuning beiden en ervoor zorgen dat uw systeem in een perfecte technische en hygiënische conditie gebracht wordt. Dit doen we met behulp van de meest geavanceerde reinigingsmethoden.

Groenvoorziening

Het groen rondom uw gebouw is decoratief en functioneel. Mits goed onderhouden

Engelen Facility BV beschikt over specialisten met groene vingers. Van snoeien van bomen en struiken tot verzorgen van perken en grasmat, wij kunnen u het hele jaar  onderhoud aanbieden.

Klein technisch onderhoud

Gedurende het jaar zijn er volop kleine ongemakken. Klein technisch onderhoud kan nodig zijn voor zaken, zoals lekkende kranen, kapotte lampen, defecte stopcontacten en plafondplaten etc. Als u ervoor kiest om klein onderhoud uit te laten voeren door Engelen Facility BV, weet u zeker dat dit op een professionele wijze gebeurt

Onze diensten

Schoonmaak
Glasbewassing en gevelreining
Zorg- en voedselindustrie
Specialistisch
Kunstwerken en monumenten
24/7 Calamiteitenservice

Dagelijks 90 medewerk(st)ers actief bij circa 115 opdrachtgevers.

Lid van Schoonmakend Nederland
OSB Keurmerk, NEN 4400-1, B-VCA
Uitstekende referenties
Gediplomeerde schoonmakers
Gekeurd materieel
Onderscheidend in aanpak en kwaliteit