Schoonmaken

Of het nu gaat om een kantoorgebouw, appartementencomplex, winkel of een zorginstelling. U wilt graag dat uw pand een aangename plek is om te werken en een representatieve, gastvrije ruimte is om uw klanten te ontvangen. Op basis van uw eisen en wensen en onze jarenlange ervaring werken wij een werkprogramma op maat uit. We specificeren de werkzaamheden, kosten en frequenties op handelingsniveau,  zodat  we de kosten kunnen aanpassen aan uw budget. Wij geloven dat vakbekwame en tevreden schoonmaakmedewerker de beste kwaliteit realiseren. Onze medewerkers volgen dan ook niet alleen praktische schoonmaakopleidingen, maar we investeren ook in hun hospitality vaardigheden en werkplezier.

Trappenhuisreiniging

Dit doen we voor onder andere , vastgoedbeheerders, VvE’s en woningcorporaties. We hebben ruime ervaring met het schoonmaakonderhoud en de glasbewassing van trappenhuizen en bieden een uitstekende kwaliteit en service. Voor de schoonmaak van uw complex werken wij uitsluitend met opgeleide fulltime medewerkers. Onze opdrachtgevers zijn gewend dat wij werken met vaste en vertrouwde gezichten. Dit is prettig, want zo garanderen we een stabiele personeelsbezetting en borgen we de kwaliteit van onze werkzaamheden. Op basis van uw wensen en eisen werken wij een werkprogramma op maat uit. We specificeren de werkzaamheden, frequenties en kosten op handelingsniveau, zodat we de kosten kunnen aanpassen aan uw budget.

Naast trappenhuisreiniging kunnen wij diverse aanvullende werkzaamheden verzorgen in uw complex zoals,  klein technisch onderhoud, tuinonderhoud, mattenservice.

Vloeronderhoud

In ieder gebouw worden vloeren het vaakst en intensief belopen. Om uw vloer in een mooie en goede staat te houden is regelmatig vloeronderhoud van groot belang. Een vloer die goed onderhoud krijgt, is minder slijtage gevoelig en gaat veel langer mee. Het onderhoud en de reinigingstechniek verschilt per soort vloer. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw vloer weer oogt als nieuw of het nu gaat om pvc vloeren, tapijt, linoleum vloeren of een tegelvloer. Wij werken met milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Hierdoor wordt de vloer nét een tikkeltje mooier schoon. Ook beklede stoelen kunt u professioneel laten reinigen.

Onze diensten

Schoonmaak
Glasbewassing en gevelreining
Zorg- en voedselindustrie
Specialistisch
Kunstwerken en monumenten
24/7 Calamiteitenservice

Dagelijks 90 medewerk(st)ers actief bij circa 115 opdrachtgevers.

Lid van Schoonmakend Nederland
OSB Keurmerk, NEN 4400-1, B-VCA
Uitstekende referenties
Gediplomeerde schoonmakers
Gekeurd materieel
Onderscheidend in aanpak en kwaliteit