Schoonmaak in de zorg

In een huisartsenpost of zorginstelling is hygiëne van groot belang. Zeker voor de patiënten, die vaak erg kwetsbaar zijn, is een schone omgeving een must. Omdat Engelen Facility BV weet hoe belangrijk het is om een schone omgeving aan te bieden, zorgen wij graag voor een specialistische reiniging van uw gebouw. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een behandelingskamer , keuken of een wachtruimte. Wij helpen u graag bij het schoonmaken en desinfecteren van de ruimtes.  Schoonmaken in een huisartsenpost of zorginstelling  vraagt om een andere en specifieke aanpak dan normale schoonmaakwerkzaamheden. Daarom is ons personeel gecertificeerd volgens de Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche (RAS). Hierdoor hebben wij alle benodigde kennis en vaardigheden in huis, zodat wij uw organisatie kunnen bedienen op een specialistische wijze en volgens strikte hygiëne protocollen. Omdat iedere organisatie anders is en zijn eigen schoonmaak wensen heeft, stellen we in overleg, samen met u, een gepersonaliseerd schoonmaakplan samen. In het plan zal onder andere terugkomen hoe, wanneer en waar wij onze schoonmaakwerkzaamheden zullen uitvoeren. Onze schoonmakers hebben u hoog in het vaandel en houden ten allen tijde rekening met patiënten, artsen, verpleegkundigen, medewerkers, maar ook met bezoekers. Zij zullen geen hinder ondervinden tijdens onze schoonmaakwerkzaamheden.

Conform de RAS voorwaarde is overname van de huidige schoonmaakmedewerkers bespreekbaar. Indien gewenst dragen wij zorg voor de na- en bijscholing.

Schoonmaak in de voedsel industrie.

Voedselveiligheid en hygiëne zijn van groot belang voor de voedingsmiddelenindustrie. Of u nu melk of kaas fabriceert, bakt of slacht, ingrediënten verwerkt, de schoonmaak in de voedingsindustrie is een vak apart!  Als schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in de voedingsmiddelenindustrie zorgen wij dan ook graag dat de voedselveiligheid binnen uw productieomgeving gewaarborgd is. Uiteraard volledig volgens de HACCP-richtlijnen, met strikte protocollen voor de contaminatie en met schoonmaakmiddelen die passen binnen de voedingsmiddelenindustrie. Schoonmaak in de voedingsindustrie betekent bij ons meer dan alleen maar opruimen, reinigen en zuiveren. Wij verdiepen ons in onze klanten en kijken hierbij naar de bezetting, werktijden en spitstijden van uw onderneming. Op deze manier zorgen wij ervoor dat onze, maar ook uw werknemers, ongehinderd aan het werk kunnen. Wij staan voor een correcte en professionele dienstverlening voor al onze opdrachtgevers.

Onze diensten

Schoonmaak
Glasbewassing en gevelreining
Zorg- en voedselindustrie
Specialistisch
Kunstwerken en monumenten
24/7 Calamiteitenservice

Dagelijks 90 medewerk(st)ers actief bij circa 115 opdrachtgevers.

Lid van Schoonmakend Nederland
OSB Keurmerk, NEN 4400-1, B-VCA
Uitstekende referenties
Gediplomeerde schoonmakers
Gekeurd materieel
Onderscheidend in aanpak en kwaliteit