Glasbewassing

Voor de glasbewassing van al uw beglazing en kozijnen bent u bij ons op het juiste adres. Wij verzorgen de complete glasbewassing bij bedrijven, V.v.E.’s  en particulieren.  Daar waar anderen de moed opgeven, begint voor ons de expeditie. Met de modernste apparatuur zorgen wij voor een schone buitenkant en nemen wij, desgewenst, de  binnenkant gelijk mee. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het SVS-glazenwassers diploma, het VCA diploma  en IPAF certificaat voor het besturen van diverse hoogwerkers. Kortom u haalt een gediplomeerd bedrijf in huis. Zo staat u nooit voor verrassingen. Wij streven naar een veilige en gezonde manier van werken, met als leidraad de ri&e (risico-inventarisatie).

Telescoopbewassing

Voor de glasbewassing bij moeilijk bereikbare ramen kunt u ook bij ons terecht.  Hiervoor maken wij onder andere gebruik van telescoopbewassing. Door middel van een speciale installatie met gedemineraliseerd water (zonder mineralen en kalk) en telescoop-stelen, wordt het glasoppervlakte geborsteld en gespoeld. Het water wordt door ons in onze eigen mobiele installatie gedemineraliseerd en gefilterd. Op deze manier blijven er dus geen kalkresten achter op de ramen. Deze vorm van glazenwassen is dan heel milieuvriendelijk, omdat er geen schoonmaakmiddelen bij gebruikt worden.

Gevelreiniging

Wij reinigen gevels van beton en steen maar ook van aluminium of staal (damwand). Onze jarenlange ervaring met gevelreiniging stelt ons in staat elk soort gevel grondig en vakkundig te reinigen. Het reinigen op grote hoogtes is voor ons geen enkel probleem, wij zijn gespecialiseerd in de meest complexe projecten. Waar anderen afhaken gaan wij verder. We hebben verschillende technieken in huis om u vervuilde gevel te reinigen zoals, droogijsstralen, hogedruktechniek, schuimtechniek, chemisch. Het eindresultaat is een gevel die er weer als nieuw uit komt te zien.

Hoogwerkers

Hoogwerkers zijn niet meer weg te denken bij werken op hoogte. Het is de kunst om de juiste hoogwerker te kiezen voor de betreffende opdracht. Bij elk project gebruiken wij de meest economische hoogwerker. Om dit te bepalen, kijken wij naar de manoeuvreerruimte, de ondergrond (bodemdruk), zijdelings bereik, en uiteraard de werkhoogte.

Graffitiverwijdering en impregneren

Wilt u gevelgraffiti verwijderd hebben? Engelen Facility BV verwijdert graffiti, stickers en posters van stenen gevels tot gladde beplating met professionele machines en milieuvriendelijke middelen. Hoe langer een tag of tekening blijft staan, hoe groter de kans dat er nieuwe graffiti bijkomt. Het snel verwijderen ervan kan uitbreiding van graffiti vervuiling tegengaan. Om graffiti van een bakstenen gevel te verwijderen is een andere aanpak vereist dan bijvoorbeeld bij een betonnen wand of kunststof rolluik. En voor het verwijderen van graffiti van monumenten gelden weer aparte regels. Onze geschoolde en gecertificeerde specialisten weten precies waar ze rekening mee moeten houden, en maken gebruik van milieuvriendelijke middelen en apparatuur zoals, droogijsstralen. Droogijsstralen is een reinigingstechniek die snel aan populariteit wint. Met recht! Niet alleen omdat droogijs reinigen een milieuvriendelijke methode is, maar ook omdat het zeer breed is toe te passen. Door de zachte en droge aanpak is het zelfs in veel gevallen geschikter dan het inzetten van hogedrukreiniging.

Nadat uw gevel gereinigd is, bestaat de mogelijkheid om deze te beschermen tegen nieuwe graffiti door middel van een anti graffiti coating. Graffiti is hiermee makkelijker te verwijderen zonder daarbij het risico te lopen dat de gevel beschadigt.

Onze diensten

Schoonmaak
Glasbewassing en gevelreining
Zorg- en voedselindustrie
Specialistisch
Kunstwerken en monumenten
24/7 Calamiteitenservice

Dagelijks 90 medewerk(st)ers actief bij circa 115 opdrachtgevers.

Lid van Schoonmakend Nederland
OSB Keurmerk, NEN 4400-1, B-VCA
Uitstekende referenties
Gediplomeerde schoonmakers
Gekeurd materieel
Onderscheidend in aanpak en kwaliteit