VvE Onderhoudsdiensten

Home/VvE Onderhoudsdiensten
VvE Onderhoudsdiensten 2017-07-13T01:42:21+00:00

VvE Onderhoudsdiensten

Engelen Facility BV is een organisatie welke zich onder andere speciaal richt op de dienstverlening van appartementencomplexen en kent een zeer concurrerende tariefstructuur. De hoge kwaliteit tegen lage kosten maken we mogelijk door onze korte werklijnen, het ontbreken van managementlagen en een lage overhead. Wij werken dan ook uitsluitend met goed opgeleide en communicatief ervaren mensen met een bijzondere passie voor vakmanschap en welke beschikken over de nieuwste middelen op schoonmaakgebied.

Mede door hun vakmanschap voldoet onze onderneming aan de strenge eisen op gebied van milieu, arbozorg , kwaliteit en serviceverlening. Wij werken met zgn modules. U als opdrachtgever bepaalt zelf welke werkzaamheden/ modules u wilt uitbesteden.

Als u voor Engelen Facility kiest, dan kiest u voor een zeer betrouwbaar en compleet dienstenpakket. U kunt voor het VvE onderhoud vertrouwen op onze kennis en expertise, zodat u als VvE-bestuur er vrijwel geen omkijken meer naar heeft.

MODULES DIENSTVERLENING

Glasbewassing:
Niet alleen de ligging, maar ook de locatie en omgeving van uw pand zijn van grote invloed op de levensduur van glas en kozijnen. Zelfs het weer heeft invloed op uw pand. Wij verzorgen de bewassing van uw ramen, dorpels en direct aangrenzend lijstwerk. Schoonmaakbedrijf Engelen facility BV heeft altijd een oplossing op maat en beschikt over professionele glazenwassers.

Dakgootonderhoud:
Het is belangrijk om minstens één keer per jaar uw dakgoten te controleren en schoon te maken. Hiermee voorkomt u bijvoorbeeld dat de dakgoot of regenpijp verstopt raakt en dat er lekkages ontstaan. Wij verzorgen het onderhoud aan uw dakgoten. Algemene ruimtes zoals trappenhuizen en entrees dienen schoon te zijn

Trappenhuizen:
Algemene ruimtes zoals trappenhuizen en entrees dienen schoon te zijn. Ze vormen het visitekaartje voor het gehele complex en dragen bij aan een prettig woon- of werkklimaat. Omdat ieder trappenhuis anders is, maken we samen met u een onderhoudsprogramma op maat.

Klein technisch onderhoud:
Wij verzorgen uw onderhoudsverzoeken, zoals verwisselen van lampen, vastzetten van deurklinken, ontstoppen sifon, klemmende deuren etc.

Ongediertebestrijding:
De waarde van vastgoed kan ernstige schade oplopen door ongedierte. Houtaantasters als de houtworm, spinthoutkever, huiszwam en schimmels kunnen voor problemen zorgen. Ratten en muizen kunnen niet alleen ziektes overbrengen, maar ook de constructie en fundering van gebouwen aantasten. En de uitwerpselen van duiven zijn zeer schadelijk voor buitenmuren en daken.

VvE Onderhoudsdiensten
Klein groen onderhoud

Klein groen onderhoud:
Onder klein groen onderhoud verstaan we naast het periodiek onderhoud aan uw tuin ook het verwijderen van vuil en het opruimen van zwerfvuil.

Huismeesterdiensten:
Afhankelijk van de omvang en samenstelling van het complex kan het handig zijn om kleine werkzaamheden uit te laten voeren. U kunt hierbij denken aan het afstellen van hang- en sluitwerk, vervangen van lampen/naamplaatjes, strooien van zout en als aanspreekpunt fungeren voor de bewoners.

Verwijdering van graffiti vervuiling:
Om graffiti van een bakstenen gevel te verwijderen is een andere aanpak vereist dan bijvoorbeeld bij een betonnen wand of kunststof rolluik. Onze geschoolde en gecertificeerde medewerkers weten precies waar ze rekening mee moeten houden. Daarnaast leggen we de graffiti vast op beeld, ter ondersteuning van bijvoorbeeld eventuele aangifte bij de politie.

Parkeergarage en parkeerplaatsen:
Uw parkeergelegenheid moet veilig en schoon zijn. Wij vegen en schrobben uw parkeergarage en parkeerplaatsen, verwijderen olievlekken en kauwgom, slijpen de vloeren en reinigen de wanden met hogedruk.

Lift-technisch onderhoud:
Een liftinstallatie dient voor uw gemak en wij willen dat deze lift optimaal blijft functioneren. Onze service- en onderhoudsbeurten worden deskundig uitgevoerd. Hiervoor bieden wij u de mogelijkheid om een serviceovereenkomst af te sluiten. Indien u een serviceovereenkomst afsluit heeft dat voor u meerdere voordelen, bijvoorbeeld gebruik maken van onze 24-uurs storingsdienst. De lift wordt regelmatig gecontroleerd, waardoor storingen worden voorkomen.

Lift-technisch onderhoud

GlasbewassingGlasbewassing

Buiten het zogenoemde ladderwerk zijn wij verregaand gespecialiseerd in de glasbewassing op grote hoogtes en moeilijk bereikbare plaatsen. Schoonmaakbedrijf Engelen facility BV in Venlo heeft altijd een oplossing op maat en beschikt over professionele glazenwassers

VvE-OnderhoudsdienstenVvE Onderhoudsdiensten

Voor Verenigingen van Eigenaren en woningbouwcorporaties bieden we een totaalconcept in het professionele onderhoud van o.a. trappenhallen, klein technisch onderhoud, liftonderhoud, klein tuinonderhoud en reiniging van parkeerplaatsen.

Calamiteitenreiniging24/7 Calamiteitenreiniging

Engelen Facility is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor calamiteiten. Bij calamiteiten als brand, storm en wateroverlast is de materiële schade vaak groot, om over de emotionele schade nog maar te zwijgen.

Kantoorschoonmaakkantoorschoonmaak

Van kantoorgebouw, school, verzorgingshuis tot winkelcentra, ons team draagt zorg voor een grondige en professionele interieurverzorging.

VloeronderhoudVloeronderhoud

Schone vloeren zijn belangrijk en het visitekaartje naar uw bezoekers. Engelen Facility kent voor ieder vloeroppervlak de juiste reinigingsmethode.

GevelreinigingGevelreiniging

Verwijderen van Graffitivervuiling of het reinigen van uw gevels. Wij weten als geen andere hoe je deze goed schoon krijgt en onderhoudt.

Bij schoonmaakbedrijf Engelen Facility BV bent u gegarandeerd van een schoon en goed onderhouden complex.

Ga naar de Instellingen en activeer de optie “Plaats ze handmatig”