Vloeronderhoud

Home/Vloeronderhoud
Vloeronderhoud 2017-07-13T01:41:13+00:00

Vloeronderhoud

In eider gebouw worden vloeren het meest gebruikt, vloeronderhoud is dan ook een absolute noodzaak. Er bestaan veel verschillende vloeren met verschillende soorten vervuilingen. Engelen Facility BV is gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van diverse soorten vloeren. Of het nu om tapijt, natuursteen, keramische tegels, linoleum, hout, of een ander materiaal gaat, wij gebruiken de meest optimale en juiste reinigingsmethode.

Naast grondige reinigingsbeurten verzorgen wij ook het periodiek onderhoud. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend A-merk onderhoudsproducten.

Uw vloer gaat bij goed onderhoud niet alleen langer mee, maar behoudt een verzorgde uitstraling voor medewerkers en relaties. Graag bekijken wij met u de juiste manier van onderhoud om niet alleen vervuiling, maar ook schade en slijtage tegen te gaan.

Ons speciaal opgeleid personeel reinigt en onderhoudt de vloeren bij onder andere, kinderdagverblijven, scholen, verzorgingstehuizen, restaurants , bedrijfskantines .

Tegen een zeer gunstig tarief bedienen wij al jaren onze opdrachtgevers, informeer gerust wat we voor u kunnen betekenen.

Vloeronderhoud Engelen Facility

GlasbewassingGlasbewassing

Buiten het zogenoemde ladderwerk zijn wij verregaand gespecialiseerd in de glasbewassing op grote hoogtes en moeilijk bereikbare plaatsen. Schoonmaakbedrijf Engelen facility BV in Venlo heeft altijd een oplossing op maat en beschikt over professionele glazenwassers

VvE-OnderhoudsdienstenVvE Onderhoudsdiensten

Voor Verenigingen van Eigenaren en woningbouwcorporaties bieden we een totaalconcept in het professionele onderhoud van o.a. trappenhallen, klein technisch onderhoud, liftonderhoud, klein tuinonderhoud en reiniging van parkeerplaatsen.

Calamiteitenreiniging24/7 Calamiteitenreiniging

Engelen Facility is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor calamiteiten. Bij calamiteiten als brand, storm en wateroverlast is de materiële schade vaak groot, om over de emotionele schade nog maar te zwijgen.

Kantoorschoonmaakkantoorschoonmaak

Van kantoorgebouw, school, verzorgingshuis tot winkelcentra, ons team draagt zorg voor een grondige en professionele interieurverzorging.

VloeronderhoudVloeronderhoud

Schone vloeren zijn belangrijk en het visitekaartje naar uw bezoekers. Engelen Facility kent voor ieder vloeroppervlak de juiste reinigingsmethode.

GevelreinigingGevelreiniging

Verwijderen van Graffitivervuiling of het reinigen van uw gevels. Wij weten als geen andere hoe je deze goed schoon krijgt en onderhoudt.

Bij schoonmaakbedrijf Engelen Facility BV bent u gegarandeerd van een schoon en goed onderhouden complex.

Ga naar de Instellingen en activeer de optie “Plaats ze handmatig”