Kantoorschoonmaak

Home/Kantoorschoonmaak
Kantoorschoonmaak 2017-07-13T01:38:09+00:00

Kantoorschoonmaak

Schoonmaken is mensenwerk maar vooral vakwerk! In kantoren moeten vaak kleine maar vooral ook grote oppervlakken worden schoongemaakt en in gangen en in trappenhuizen moeten verschillende harde vloeren worden gereinigd. Vaak is er sprake van grote hoeveelheden papierafval dat moet worden afgevoerd. Op bureaus en ander meubilair moeten oppervlakken worden schoongemaakt en moet worden stof geveegd. Engelen facility BV is specialist in het schoonmaken van uw kantooromgeving.

In de huidige economische verandering, veranderd de kantooromgeving ook, Engelen Facility BV verandert met uw organisatie mee, waarbij flexibiliteit en kwaliteit onze voornaamste speerpunten zijn om uw kantoorruimte en werkplek schoon te houden.

Om de kwaliteit, controle en veiligheid nog professioneler te laten verlopen is Engelen facility BV een samenwerking aangegaan met CleanJack . Wij werken met een eigen online dashboard waarin realtime te zien is welke medewerker/ster waar aan het werk is. Vanuit het online dashboard kunnen automatische rapportages worden opgevraagd en berichten worden gestuurd aan onze medewerkers. Het systeem signaleert automatisch afwijkingen, bijvoorbeeld als een schoonmaker te laat is of niet komt opdagen, en verstuurt direct een SMS alert naar de rayonleider. Het online dashboard gaat verder dan realtime aanwezigheidsregistratie, helpt onder andere ook bij het sneller oplossen van klachten en het duidelijker communiceren van werkopdrachten, plannen, aansturen, monitoren, meten, bijsturen en optimaliseren.

Wij werken met een vast team van betrokken medewerkers en adviseren u graag bij de samenstelling van uw individuele oplossing voor uw object. Een schone werkplek verhoogt de productiviteit en creativiteit van uw medewerkers. Wij dragen er zorg voor, dat de werkplek nadat wij geweest zijn, weer helemaal schoon is. Daaronder verstaan wij ook het schoonmaken van telefoons, toetsenborden en de vieze vingers van het LCD scherm. Wij gebruiken daar alleen maar biologisch afbreekbare en milieu vriendelijke schoonmaakmiddelen voor.

Schoonmaakbedrijf Engelen Facility BV in Venlo is niet alleen gespecialiseerd in kantoorschoonmaak, maar ook het schoonmaken van scholen, winkelcentra, gemeentehuizen en ga zo maar door.

Kantoorschoonmaak Engelen Facility

GlasbewassingGlasbewassing

Buiten het zogenoemde ladderwerk zijn wij verregaand gespecialiseerd in de glasbewassing op grote hoogtes en moeilijk bereikbare plaatsen. Schoonmaakbedrijf Engelen facility BV in Venlo heeft altijd een oplossing op maat en beschikt over professionele glazenwassers

VvE-OnderhoudsdienstenVvE Onderhoudsdiensten

Voor Verenigingen van Eigenaren en woningbouwcorporaties bieden we een totaalconcept in het professionele onderhoud van o.a. trappenhallen, klein technisch onderhoud, liftonderhoud, klein tuinonderhoud en reiniging van parkeerplaatsen.

Calamiteitenreiniging24/7 Calamiteitenreiniging

Engelen Facility is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor calamiteiten. Bij calamiteiten als brand, storm en wateroverlast is de materiële schade vaak groot, om over de emotionele schade nog maar te zwijgen.

Kantoorschoonmaakkantoorschoonmaak

Van kantoorgebouw, school, verzorgingshuis tot winkelcentra, ons team draagt zorg voor een grondige en professionele interieurverzorging.

VloeronderhoudVloeronderhoud

Schone vloeren zijn belangrijk en het visitekaartje naar uw bezoekers. Engelen Facility kent voor ieder vloeroppervlak de juiste reinigingsmethode.

GevelreinigingGevelreiniging

Verwijderen van Graffitivervuiling of het reinigen van uw gevels. Wij weten als geen andere hoe je deze goed schoon krijgt en onderhoudt.

Bij schoonmaakbedrijf Engelen Facility BV bent u gegarandeerd van een schoon en goed onderhouden complex.

Ga naar de Instellingen en activeer de optie “Plaats ze handmatig”