Glasbewassing

Home/Glasbewassing
Glasbewassing 2017-07-13T01:36:52+00:00

Glasbewassing

Glasbewassing is meer dan alleen het wassen van het glas. Schoonmaakbedrijf Engelen Facility BV in Venlo reinigt niet alleen het glas maar ook het omringend lijstwerk, randen en richels! Wij lappen ramen zowel binnen als buiten, wij reinigen veranda’s, dakkoepels en zijn verregaand gespecialiseerd in de glasbewassing op grote hoogtes en moeilijk bereikbare plaatsen. Door de inzet van hoogwerkers of in uitzonderingsgevallen gebruikmakende van de safe sit methode komen wij op een veilige wijze bij moeilijk bereikbare plaatsen.

Engelen Facility BV prefereert nog steeds de ouderwetse methode om de glasbewassing uit te voeren. Hierbij worden ook het kozijnwerk en vensterbanken mee gereinigd. In die gevallen waar noch ladder of hoogwerker ingezet kunnen worden maken wij gebruik van het tucker-systeem (osmose). Hierbij maken wij gebruik van puur water dat door zeven filters gaat en waarbij zouten, chloor, mineralen en ijzer uit het kraanwater worden gefilterd. Het resultaat is hoog glanzend streepvrij en schoon glas . Graag adviseren wij u in welke methode voor glasbewassing het meest geschikt is.

Engelen facility BV heeft altijd een oplossing op maat, voor particulier, bedrijvencomplexen, Vereniging van Eigenaren, Woningcorporaties en instellingen. Omdat een goede uitstraling van uw pand erg belangrijk is bent u voor een professionele glazenwasser bij Engelen Facility BV aan het juiste adres.

Glasbewassing Engelen Facility

GlasbewassingGlasbewassing

Buiten het zogenoemde ladderwerk zijn wij verregaand gespecialiseerd in de glasbewassing op grote hoogtes en moeilijk bereikbare plaatsen. Schoonmaakbedrijf Engelen facility BV in Venlo heeft altijd een oplossing op maat en beschikt over professionele glazenwassers

VvE-OnderhoudsdienstenVvE Onderhoudsdiensten

Voor Verenigingen van Eigenaren en woningbouwcorporaties bieden we een totaalconcept in het professionele onderhoud van o.a. trappenhallen, klein technisch onderhoud, liftonderhoud, klein tuinonderhoud en reiniging van parkeerplaatsen.

Calamiteitenreiniging24/7 Calamiteitenreiniging

Engelen Facility is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor calamiteiten. Bij calamiteiten als brand, storm en wateroverlast is de materiële schade vaak groot, om over de emotionele schade nog maar te zwijgen.

Kantoorschoonmaakkantoorschoonmaak

Van kantoorgebouw, school, verzorgingshuis tot winkelcentra, ons team draagt zorg voor een grondige en professionele interieurverzorging.

VloeronderhoudVloeronderhoud

Schone vloeren zijn belangrijk en het visitekaartje naar uw bezoekers. Engelen Facility kent voor ieder vloeroppervlak de juiste reinigingsmethode.

GevelreinigingGevelreiniging

Verwijderen van Graffitivervuiling of het reinigen van uw gevels. Wij weten als geen andere hoe je deze goed schoon krijgt en onderhoudt.

Bij schoonmaakbedrijf Engelen Facility BV bent u gegarandeerd van een schoon en goed onderhouden complex.

Ga naar de Instellingen en activeer de optie “Plaats ze handmatig”