24/7 Calamiteitenreiniging

Home/24/7 Calamiteitenreiniging
24/7 Calamiteitenreiniging 2017-07-13T01:30:13+00:00

24/7 Calamiteitenreiniging

Engelen Facility is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor calamiteitenreiniging. Bij calamiteiten als brand, storm en wateroverlast is de materiële schade vaak groot, om over de emotionele schade nog maar te zwijgen. Calamiteitenreiniging vraagt om snel handelen en de juiste beslissingen nemen. Engelen Facility neemt u een stuk zorg uit handen door na calamiteiten het puin voor u te ruimen en de boel voor zover mogelijk weer fris op te leveren. Anders dan met gewoon of industrieel schoonmaakwerk, heeft men met calamiteitenreiniging dikwijls contact met de gedupeerde en wordt er meer van het improviserend vermogen van de schoonmakers gevergd. Een goede opleiding is dan ook noodzakelijk, men moet van alle technieken op de hoogte zijn om snel en doelmatig te kunnen werken. Als experts op het gebied van calamiteitenreiniging zullen we u professioneel bijstaan!

Bij calamiteitenreiniging als gevolg van brand of wateroverlast kunt u contact opnemen met ons calamiteitennummer. Deze is 24/7 bereikbaar, bel 06 31693530.

Calamiteitenreiniging

GlasbewassingGlasbewassing

Buiten het zogenoemde ladderwerk zijn wij verregaand gespecialiseerd in de glasbewassing op grote hoogtes en moeilijk bereikbare plaatsen. Schoonmaakbedrijf Engelen facility BV in Venlo heeft altijd een oplossing op maat en beschikt over professionele glazenwassers

VvE-OnderhoudsdienstenVvE Onderhoudsdiensten

Voor Verenigingen van Eigenaren en woningbouwcorporaties bieden we een totaalconcept in het professionele onderhoud van o.a. trappenhallen, klein technisch onderhoud, liftonderhoud, klein tuinonderhoud en reiniging van parkeerplaatsen.

Calamiteitenreiniging24/7 Calamiteitenreiniging

Engelen Facility is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor calamiteiten. Bij calamiteiten als brand, storm en wateroverlast is de materiële schade vaak groot, om over de emotionele schade nog maar te zwijgen.

Kantoorschoonmaakkantoorschoonmaak

Van kantoorgebouw, school, verzorgingshuis tot winkelcentra, ons team draagt zorg voor een grondige en professionele interieurverzorging.

VloeronderhoudVloeronderhoud

Schone vloeren zijn belangrijk en het visitekaartje naar uw bezoekers. Engelen Facility kent voor ieder vloeroppervlak de juiste reinigingsmethode.

GevelreinigingGevelreiniging

Verwijderen van Graffitivervuiling of het reinigen van uw gevels. Wij weten als geen andere hoe je deze goed schoon krijgt en onderhoudt.

Bij schoonmaakbedrijf Engelen Facility BV bent u gegarandeerd van een schoon en goed onderhouden complex.

Ga naar de Instellingen en activeer de optie “Plaats ze handmatig”